Članstvo strelske sezone 2023

SPOŠTOVANI ČLANI  in ČLANICE DOS!

Leto je naokoli in potrebno se je vprašati kaj smo naredili v preteklem letu in kaj bomo naredili v letu 2023. V letu 2022 smo izvedli 6 tekmovanj v okviru lige SOL. Smo edini v Sloveniji, ki organiziramo tekmovanja za strelce in strelke, ki jih zanima ta šport. Organizirati tekmovanja na dolge razdalje F-class ni enostavno početje, to počnemo zato, da se nivo in kvaliteta Slovenskih strelcev dviguje! Omogočili smo tudi konkretne treninge na strelišču Žančani in Kozjak, ki so bili poljubno obiskovani.

V strelski sezoni 2023 planiramo naslednje aktivnosti:

 1. Vsako zadnjo soboto  v mesecu z pričetkom meseca marca in koncem meseca oktobra bomo organizirali tekmovanja na razdaljah 100-1000m in sicer že na znanih lokacijah ŽANČANI in KOZJAK!
 2. V 7 ali 8 mesecu bomo organzirali srečanje članov in članic ter naših partnerjev na dogodku  F-class BIRT 1000 yardov!
 3. Treningi na strelišču ŽANČANI SG ostajajo vsak četrtek od 15. do 19. ure    (za člane brezplačni)
 4. Organizirani treningi po dogovoru z manjšimi skupinami na strelišču KOZJEK bodo tudi na razpolago!
 5. Za uporabo strelišč Slovenske vojske MAČKOVEC, CRNGROB in MLAKE boste naknadno obveščeni potekajo pogovori v tej smeri!
 6. Uporaba opreme kot so merilec hitrosti, kamere LR, Elektronska Tarča, spektiv, zastav, okvirjev tarč in tarč so na treningih DOS brezplačni!
 7. Vsak član prejme pravilnik F-class ICFRA v slovenščini in kartico DOS do konca februarja!
 8. Strelski koledar 2023,Letno poročilo DOS 2022, Plan DOS za leto2023 bo na spletni strani do 28.02.2023
 9. V decembru 2022 smo aktivirali že obstoječo STRELSKO ZVEZO ZA ŠPORTNO STRELJANJE SLOVENIJE se ji pridružili in v njej ustanovili F-CLASS SLOVENIJE poravnali članarino ICFRA in omogočili nastop trem strelcem DOS sodelovanje na SVETOVNEM PRVENSTVU F-class  ICFRA 2023 v Južni Afriki v mesecu marcu!
 1. Strelcem Sašo MOMIRSKI, Mitja UDOVIČ in Denis PAŠIČ ki bodo sodelovali na SP F-CLASS ICFRA 2023 bomo pomagali pri organizaciji treningov in drugih aktivnostih za njihovo pripravo saj zastopajo naše društvo zvezo in našo državo SLOVENIJO! Njihovi rezultati na SP bodo pokazatelj kam sodimo po kvaliteti!
 2. Z članstvom DOS postajate tudi mednarodni strelec F-class-ICFRA ki se lahko udeležuje vseh tekmovanj v EU in drugih državah.

PLAČILO ČLANARINE LAHKO PORAVNATE TUDI NA PAYPAL RAČUNU: drustvoostrostrelcevslovenije@gmail.com

Spoštovani strelci in strelke člani DOS in sponzorji ter ostali ljubitelji strelskega športa F-class se vam zahvaljujem za pripadnost in zaupanje da lahko napredujemo in se razvijamo v vse boljše strelce!

Predsednik DOS in upravni odbor

Miran Šmarčan

One thought on “Članstvo strelske sezone 2023

 1. Pokličite nas , na voljo smo vam in za vas za vse dodatne informacije, VABLJENI!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja